Καβάλα 31/08/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ολοκλήρωση του 59ου Φεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στη μεγάλη επιτυχία του.

Οι Πρόεδροι, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Φιλίππων, ευχαριστούν θερμά τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, την Δήμαρχο Καβάλας κα. Δήμητρα Τσανάκα για την αμέριστη συμπαράστασή της, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τους γιατρούς του Φεστιβάλ οι οποίοι αφιλοκερδώς σε όλες τις παραστάσεις παρείχαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την απαιτούμενη υγειονομική κάλυψη, τον Ερυθρό Σταυρό και τη Διασωστική Ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ Καβάλας, τους Εθελοντές του 59ου Φεστιβάλ Φιλίππων, την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, την Τροχαία Καβάλας, τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων καθώς και το ΚΤΕΛ Καβάλας.

Ευχαριστούν τους χορηγούς του Φεστιβάλ: COSMOTE, Εθνική Τράπεζα, Attica Bank, Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Galaxy Hotel, Φιλίππειο luxury hotel-restaurant.

Παράλληλα ευχαριστούν τους χορηγούς επικοινωνίας: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ERTworld, ΕΡΤ3 9,58fm, ΕΡΤ3 102fm, OTE TV, Protagon.gr, All About Festivals.gr, Culturenow.gr, All4fun.gr, Artplay.gr, Monopoli.gr, Metropolis, REVma -/+, Το Ραδιόφωνο, Clickatlife.gr, Life.gr, Mindradio.gr, Joinradio.gr

Τέλος όλα τα ΜΜΕ και το δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας